NIEUWSEEN BOS VOL MUZIEK

Het prentenboek Een bos vol muziek is vanaf 25 maart 2023 overal te koop of te bestellen! Suzan schreef het vrolijke verhaal van Toby Konijn. Toby droomt er van te kunnen zingen, net zo mooi als de merels. Maar als hij het probeert klinkt het niet zo mooi als Toby gehoopt had. Verdrietig rent hij weg, diep het bos in. Als Toby een specht ontmoet begint er een muzikaal avontuur vol verrassingen. Een verhaal over dromen, die soms anders uitpakken dan je denkt! Met illustraties van Myriam Berenschot. Een bos vol muziek wordt uitgegeven door Clavis Uitgeverij, Hasselt – Alkmaar - New York.

Het boek is te bestellen via Een bos vol muziek | Clavis (clavisbooks.com)

ISBN 9789044845563


MUIZENMUZIEK

Muizenmuziek gaat over muisje Isabel, zij speelt viool. Isabel woont in het bos en maakt muziek met haar broers en zus. Isabel kan heel goed luisteren en hoort de mooiste geluiden in het bos. Met haar viool maakt ze er muziek van! Maar dan komen er muizen uit de stad in het bos wonen en zij brengen hele andere muziek het bos in….

Myriam Berenschot heeft kleurrijke illustraties gemaakt bij het verhaal. Muizenmuziek is vertaald in het Italiaans, Bahasa (Indonesie) en Engels (VS en Canada). Muizenmuziek wordt uitgegeven door Clavis Uitgeverij, Hasselt – Alkmaar – New York

Het boek is te bestellen via Muizenmuziek | Clavis (clavisbooks.com)

ISBN 9789044838169

Recensie Recensie van Jufelsie over Muizenmuziek | Hebban.nl

Een bos vol muziek

Muizenmuziek