NIEUWSTOBY KONIJN

Een nieuw boek is in de maak. Suzan schreef het ontroerende verhaal van Toby Konijn. Toby droomt er van te kunnen zingen, net zo mooi als de merels. Maar als hij het probeert klinkt het niet zo mooi als Toby gehoopt had. Verdrietig rent hij weg, diep het bos in. Als Toby een specht ontmoet begint er een muzikaal avontuur vol verrassingen. Een verhaal over dromen, die soms anders uitpakken dan je denkt!

Verschijnt: 2022, bij Clavis Uitgeverij. Illustraties van Myriam Berenschot.


MUIZENMUZIEK

Muizenmuziek gaat over muisje Isabel, zij speelt viool. Isabel woont in het bos en maakt muziek met haar broers en zus. Isabel kan heel goed luisteren en hoort de mooiste geluiden in het bos. Met haar viool maakt ze er muziek van! Maar dan komen er muizen uit de stad in het bos wonen en zij brengen hele andere muziek het bos in….

Myriam Berenschot heeft kleurrijke illustraties gemaakt bij het verhaal. Muizenmuziek is vertaald in het Italiaans, Bahasa (Indonesie) en Engels (VS en Canada). Muizenmuziek wordt uitgegeven door Clavis Uitgeverij, Hasselt – Alkmaar – New York

Het boek is te bestellen via www.clavisbooks.com

ISBN 9789044838169ELLA, THE SWINGING DUCK

Ella reist de hele wereld rond. Er is inmiddels een vertaling in het Roemeens, Chinees, Koreaans en in het Engels. In die laatste vertaling zijn twee versies: een hard cover en een paperback.

De engelse versie is ook te bestellen via www.clavisbooks.com

Een recensie lezen? https://www.kirkusreviews.com/book-reviews/suzan-overmeer/ella-the-swinging-duck/
Muizenmuziek

Ella, the swinging duck