NIEUWSSuzan Overmeer werkt aan haar nieuwste kinderboek: Muizen Muziek. Het verhaal gaat over muisje Isabel, dat viool speelt. Isabel woont in het bos en maakt muziek met haar broers en zus. Isabel kan heel goed luisteren en hoort de mooiste geluiden in het bos. Met haar viool maakt ze er muziek van! Maar dan komen er muizen uit de stad in het bos wonen en zij brengen hele andere muziek het bos inÖ.

Het boek komt uit in het voorjaar van 2020, bij Clavis Books. Myriam Berenschot zal de illustraties verzorgen.In november 2018 is Ella, het swingende eendje, een prentenboek van Suzan Overmeer met illustraties van Myriam Berenschot uitgegeven door uitgeverij Clavis Books.

Het boek is te bestellen via www.clavisbooks.comIn 2019 heeft Suzan diverse voorlees-workshops gegeven: ze heeft gelezen en gezongen voor de Boekfiets in Vlaardingen, Suzan heeft voorgelezen in kinderboekenwinkel In de Wolken in Voorburg, in kinderboekenwinkel Silvester in Leiden. Ook heeft ze gelezen en gezongen met kinderen in Bibliotheek a/d Vliet, locatie Leidschendam en Voorburg en op diverse scholen.

Het boek Ella, het swingende eendje wordt inmiddels in diverse landen vertaald: de Verenigde Staten en Canada, in RoemeniŽ en in Zuid Korea.
Ella, het swingende eendje

Ella, het swingende eendje